Selfdrive Trouwservice Alkmaar

Oude recensies

Recentelijk hebben we onze website vernieuwd. De onderstaande berichten waren te lezen op de oude website.

Heeft u ook gebruik gemaakt van Trouwservice Alkmaar en bent u bereid om toekomstige stelletjes ook voor ons te laten kiezen? Klik dan hier!

Dennis
Met een van de mooie kevers naar onze locaties gereden om onze huwelijks foto's te maken. We kijken terug op een mooie dag.

De heer C.J. Dekker
Ik heb mijn dochter in de Cadillac van Trouwservice Alkmaar gereden voor haar huwelijk. Het was een fantastische ervaring en een super service. Het was een superdag voor haar en haar kersverse echtgenoot .

Mayke
Wij hebben de Kever cabrio gehuurd en het is erg leuk om te worden gezien in zo'n fantastische auto. Ik heb het als zeer positief ervaren om hier een trouwauto te huren

Marcel Coret
40 jarige Huwelijks jubileum in Alkmaar e.o. Wij hebben voor het 40 jarige huwelijks jubileum van mijn schoonouders een Cadillac gehuurd. Wat een geweldige service hebben wij gehad, de auto werd zelfs nog even helemaal na gelopen waar wij bij waren. Wij hebben een geweldige dag gehad!
Trouwservice Alkmaar! BEDANKT.

Lars van der Brugge
Wij hebben de Volkswagen Cabrio gehuurd. Wat we echter niet konden voorspellen was dat het die dag enorm slecht weer was (zoals later bleek de meest regenachtige dag van het jaar). Op het laatste moment met Trouwservice Alkmaar gebeld. De auto kon direct omgewisseld worden voor een prachtige witte Jaguar. Deze had meer ruimte en was een ideaal alternatief voor het slechte weer waarmee we werden geconfronteerd. Fantastische service. Onze trouwdag was hierdoor ondanks het weer een enorm succes.

Martin van Vlisteren
Onze wens was een grote Amerikaanse trouwauto. Gezocht en uiteindelijk gevonden bij Trouwservice Alkmaar. Auto is glimmend aan ons afgeleverd. Vervolgens diverse complimenten gehad over de wagen. Mede hierdoor een fantastische dag gehad.

Arvid & Bianca Blaaser
Per toeval kwamen wij op Trouwservice Alkmaar. De Selfdrive trouwservice is goed verzorgd. De service was ook niets op aan te merken gezien het feit dat ik 2 auto's mocht reserveren in geval van slecht weer., Wij hadden het geluk om de Cadilac mee te nemen. Buiten het feit dat je zweeft over de weg, is het ook een geweldige ervaring om zo'n machine zelf te mogen besturen! Wij hadden de wens dat wijzelf en onze kinderen in dezelfde auto konden rijden. En gelukkig was er ruimte genoeg. De felrode leren bekleding paste goed bij onze kledingkeus en de buitenkant van de auto was parelmoer wit zoals het hoort. Al met al was het een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader van het kersverse bruidspaar.

Rick Glorie
Mijn ouders waren 40 jaar getrouwd. Dan zegt een cadeau niet zo veel meer, of nog een foto van de kleinkinderen, hoe leuk ook. We hebben hun trouwfoto's dunnetjes overgedaan, met de Mercedes 280 SE("smaragd" groen, voor de gelegenheid?) van Trouwservice Alkmaar, boeket anno 1973, een gedreven fotografe en het prachtigste weer op een derde mei ooit. Fantastisch, er is met man en macht aangewerkt om de auto op tijd klaar te hebben; hulde. Een geweldige wagen, 45 jaar oud, een V8, 4.5 liter, automaat, alles elektrisch, helemaal retro zoals retro bedoelt is. Top mannen, het is een fantastische dag geworden, mede dankzij jullie!

Familie van Diepen
Perfecte service door vader en zoon kuilboer. Wij vinden het een aanrader om bij deze trouwautoservice je vervoer te huren. Bedankt!

Casper
Geer bedankt dat je mij de mogelijkheid hebt geboden om mijn vriendin ten huwelijk te vragen! Ze was super verrast dat ik ineens voor de deur stond met de witte kever met hutkofffer en we hebben een hele leuke dag gehad. Mooi over de polderdijkjes gereden, super! En wat een charme en uitstraling heeft deze kever, TOP!
Groetjes Casper

Joost
De kever met de picknickmand gaf aan ons huwelijksdag een extra nostalgisch tintje. Wat een leuke kever en daar is iedereen toch gek op! De Kever heeft ons zonder problemen overal heen gebracht. Ook de service is prima, Geer is niet te beroerd even om te rijden naar je geparkeerde auto. Top!

Familie Wijkinga
Voor de trouwdag van mijn zoon hebben wij bij Dhr. Kuilboer een prachtige witte cabrio gehuurd. Naast de prachtige auto waren wij zeer te spreken over de hartelijke en persoonlijke service van Dhr. Kuilboer zelf.

Berend en Aafke
Kever cabrio op 21 juni '13, Deze auto heeft ons hel veel plezier en een mooie dag bezorgd! Mede door de geweldige service van de Kuilboertjes, toppie, dank jullie wel!

Familie Heijnis
Geweldig auto met open dak. Het leuke is dat je zelf mag rijden het heeft onze dag een stuk specialer gemaakt. Nu konden de kinderen gewoon met papa en mama mee in een leuke en niet allerdaagse auto. De versiering was super geregeld onze dank hier voor en tot ziens.

Honhoff
Raymon en Nathalie zijn zaterdag getrouwd het was een prachtige auto een Cadillac we hebben genoten was keurig schoon dank je wel familie kuilboer voor de goede service

Marcel en Fenna
We waren op zoek naar een auto, om ons trouwfeest compleet te maken. Trouwservice Alkmaar bood ons de uitgelezen mogelijkheid om zelf met een VW Kever cabrio te rijden. Het blijft telkens weer een mooie ervaring om met zo'n auto te rijden. We zijn overal geweest: Kaasmarkt Alkmaar, Haringhuizen en in Waarland. We hebben een hoop bekijks gehad vooral vanwege de kever cabrio. Het was echt mooiste dag van ons.

Herman en Ria
Beste Geer, hartelijk dank voor de medewerking en service, zodat wij met de Cadillac Eldorado cabrio onze vriendin, die ongeneeslijk ziek is, konden verrassen met een ritje naar een schitterend landgoed voor een lunch. Het was voor haar een onvergetelijke dag! Toppie dat je ons deze gelegenheid hebt geboden! Voor ons was het ook een onvergetelijke dag!

Remco en Tineke
Hoi Geer en Barry, ontzettend bedankt voor de mooie Cadillac die we voor onze bruiloft bij jullie hebben kunnen huren. Alles was top verzorgd: de auto zag er prachtig en verzorgd uit, en werd netjes ruim op tijd gebracht en later ook weer opgehaald. Ook ontzettend fijn dat jullie ook de bloemen voor op de motorkap verzorgden, ze waren erg mooi! We hebben heerlijk rondgereden in deze prachtige cabrio!

Marcel en Annette
Wij zijn getrouwd in een witte Jaguar. Top service en meedenkende man die Geer. Wij hebben mede dankzij Geer een fantastische dag gehad. Geer bedankt!!!

Cor Boon
Beste Geer, De VW met koffers op het dak heeft het bruidspaar een extra mooie dag gegeven. En de service TOP.  Ik zou zeggen " Ga zo door "

Dennis Meurs
Voor onze bruiloft hebben wij de Zastava als trouwauto gehuurd. Perfect geregeld door Geer en ook weer netjes opgehaald vanaf onze trouwlocatie. De auto viel erg in de smaak bij onze gasten! Ook trokken we veel bekijks van omstanders. Bedankt!